24 de February de 2018 By webmastergafic

Manual comptabilitat Odoo

Benvolgut client,

A continuació li presentem un manual de Odoo comptabilitat, el qual explica en diversos capítols tot l’apartat de facturació, crear factures de venda i compra, així com la conciliació bancària de Odoo mitjançant extracte bancari, més una altra informació útil i necessària per dur a terme una correcta comptabilització de les factures i impostos.

En aquest curs de Odoo comptable, podrà aprendre del nostre economista especialitzat en Odoo Albert Cabedo, totes les casuístiques i optimitzacions per comptabilitzar correctament les factures i les seves operacions relacionades. Així mateix, s’ha explicat breument com funciona el CRM, pressupostos i comandes en Odoo en la versió 11 del mateix, usats abans de facturar.

Tot el comentat en aquests videotutorials de comptabilitat de Odoo versió 11, es pot aplicar a les versions anteriors, per aquest motiu, encara que facin servir una versió 8, 9 o 10, els recomanem que visualitzin aquests vídeos gratuïts per iniciar la seva formació bàsica en comptabilitat de Odoo.

Qualsevol dubte o consulta, estem a la seva disposició per a formació, suport, assessoria i gestoria de Odoo.

Esperem sigui del seu interès.

Salutacions,

GAFIC, SLP
La seva assessoria i gestoria especialitzada en Odoo