[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Estimats clients i amics,

El nostre objectiu és estar al vostre costat i oferir-vos sempre el millor servei possible.
Seguint aquesta línia, ens complau comunicar-vos la integració entre el nostre despatx i Tarinas. Aquest fet ha estat possible gràcies als anys de vincle professional que uneixen les gerències de les dues entitats.
Tarinas és una empresa professional i familiar, fundada l’any 1937 que disposa d’una infraestructura completa de serveis en Dret i Economia.
Junts volem seguir proporcionant una experiència diferenciadora i de qualitat; una experiència que provocarà que ens considereu una solució global a tots els vostres assumptes. Ambdues entitats compartim els mateixos valors de fidelitat, coneixement, esforç i constància.
Sota aquesta premissa, els més de 100 professionals que conformen la integració de GAFIC i Tarinas es posen a la vostra disposició per assessorar-vos i defensar-vos en qualsevol àmbit, ja sigui jurídic, fiscal, laboral, immobiliari o assegurances.
Emprenem amb il·lusió aquesta nova etapa d’ampliació dels nostres serveis en la que confiem avançar amb vosaltres i seguir-vos oferint dia a dia la nostra màxima dedicació personal i professional, donant continuïtat a Albert Cabedo a GAFIC.

Rebeu una cordial salutació,

Manuel Cabedo Toneu
Premià de Mar, a 10 de gener de 2020

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]