Ets Implantador? Col·laborem!

Que la comptabilitat no sigui un problema a Odoo, és possible!

Des de 2010 estem col·laborant amb els principals desenvolupadors de Odoo a Espanya. Destaquem dos serveis que pots necessitar:
1) Oferim serveis de suport i formació de totes les versions d’OpenERP 4.2, 5.0, 6.0, 6.1 7.0, 8.0 i Odoo.
2) Oferim serveis d’assessorament fiscal, comptable, laboral i confecció d’impostos, basats en Odoo

Podem col·laborar amb tu si ets un desenvolupador de Odoo a Espanya, envia’ns un missatge ara sense cap compromís

OBJECTIU:

Volem que els desenvolupadors tingueu més èxit en els teus projectes, fidelicéis als vostres clients i que sigui les implantacions siguin el més agradables possibles respecte a la comptabilitat i funcionalitat de l’ERP.

¿PER QUÈ HO ACONSEGUIM?

Perquè entenem i “parlem el mateix idioma” que els departaments financers, comptables i administratius del teu client. Portem més de 30 anys assessorant a empreses i també coneixem el funcionament, configuració, procediments, fluxos i filosofia d’Odoo.

¿COM HO FEM?

Amb formació presencial / remota i suport comptable d’Odoo directament o indirectament als seus clients oa l’empresa implantadora. Resoldrem tots els dubtes de clients i desenvolupadors, expliquem com funciona el programa íntegrament o únicament el mòdul de comptabilitat, ensenyem a esprémer totes les seves opcions de comptabilitat com ara: informes, extractes bancaris, rebuts domiciliats, taules dinàmiques, taulers, informació per presentar impostos … També realitzem una breu auditoria i revisem els mòduls instal·lats i aconsellem al implantador la instal·lació de diversos mòduls de comptabilitat que li van a demanar els comptables, com informes en Excel, Impostos actualitzats, nova taula d’impostos, SEPA, Extractes bancaris , entre altres funcionalitats.

¿I DESPRÉS?

Li donem suport abans i durant l’arrencada mitjançant sistema de tiquets, presencial, email, telèfon, skype, hangout i videoconferència. Però a més, si el teu client treballa amb els nostres serveis de gestoria, obtindrà els següents beneficis i l’empresa desenvolupadora evitarà explicacions i problemes de comptabilitat:
– Fer qualsevol impost es simplifica a: enviar un email. GAFIC revisa, verifica les dades, i confecciona el fitxer i presentació de tots els impostos del teu client.
– Que la seva assessoria i la seva empresa treballin sobre el mateix programa i base de dades, evitant duplicitat de treball i estalviant temps en l’administració de la seva empresa.
– Coneixement i suport de l’assessoria del Erp que utilitza la seva empresa.
– Comptabilització de nòmines, tancaments, amortitzacions i resta seients més complicats que ho fem nosaltres directament a la seva Base de Dades des GAFIC.
– Agilitat de comunicació assessor i client.
– Comunicació amb el implantador del programa en desenvolupament de nous mòduls i actualització informàtica de novetats fiscals i comptables.
– Ajuda a la detecció d’errors funcionals o bugs d’Odoo.

Espremi seva Odoo al 100%!

Coneix i utilitzeu tot el que fa Odoo i els mòduls de comptabilitat, ja que Odoo compleix amb tots els requisits comptables i obligacions formals de la legislació espanyola, usem el 100% de l’ERP i que els nostres clients vegin el gran potencial de l’eina a nivell global i de comptabilitat.
El nostre client guanya temps en processos com extractes bancaris, informes i taules dinàmiques, comptabilitat analítica, comptabilitat pressupostària, entre altres apartats.

Contacta ara sense cap compromís EN UN CLIC o al 937 51 76 14!