13 de December de 2012 By webmastergafic

Cursos online i de formació

Benvolgut client,

Li fem arribar aquesta carta per comunicar-li que hem arribat a un acord amb varies empreses Formació. A partir d’ara podreu gaudir d’un servei de formació sense cost i d’un servei de consultoria a un preu sense competència.

Som conscients de les necessitats que avui dia tenen les empreses de formar i reciclar als seus treballadors.
És per això que detectem i analitzem les seves necessitats, planificant i executant solucions formatives totalment a mesura per als seus professionals, ja sigui de forma a distància, online, semi presencial i presencial. En tots els casos, avalats amb la certificació de la Fundació Tripartida i el Fons Social Europeu.

Els recordem que la seva empresa disposa anualment de subvencions destinades a la Formació Contínua segons el Reial decret 395/2007, les quals podem tramitar-li íntegrament de forma ràpida i eficaç.
El nostre equip professional, estarà a la seva disposició per ajudar-li a escollir la formació més adient, entre els mes de 400 cursos que composen la nostre oferta formativa, i farà un assessorament personalitzat dels altres serveis de consultoria
Servei de formació continua:
Servei en contractes de formació, tenim 70 especialitats homologades:
– Reduccions en les quotes a la Seguretat Social
100% en empreses la plantilla de les quals sigui inferior a 250 treballadors
75% en empreses la plantilla de les quals sigui igual o superior a 250 treballadors
LSSI, legalització de pàgines web.
ISO
Certificat de seguretat agroalimentària
Certificat de qualitat agroalimetària
Carnet de manipulador d’aliments
Carnet de carretoner
i molts més

Servei de coaching empresarial: posem a la seva disposició un coach en recursos humans i un coach financer que els ajudarà a rentabilitzar millor el capital humà i financer de la seva empresa.

Salutacions,

GAFIC, SLP
Serveis comptables, fiscals i laborals a Barcelona