Conegui Gafic

Gafic

Gafic AsesoriaL’assessoria va ser fundada a Premià de Mar l’any 1985 com a activitat professional, i constituïda com a Societat Limitada des de 1991. Actualment està ubicada en el nucli comercial de Premiá de Mar a pocs quilòmetres de Barcelona. Durant més de 25 anys s’ha anat consolidant tant l’equip humà com les instal·lacions, millorant i ampliant els serveis i establint col·laboracions amb altres despatxos professionals de l’Àrea metropolitana de Barcelona.

La nostre concepció organitzativa com a despatx multidisciplinari, permet als nostres clients tenir centralitzat en un mateix entorn, la totalitat de les seves necessitats d’assessorament, garantint la ràpida resolució de la seva planificació i problemàtica, així com la màxima confidencialitat i cohesió dels seus assumptes.

Organització Multidisciplinar

L’empresa ofereix els serveis d’assessorament mercantil, fiscal, comptable, laboral, d’auditoria comptable i d’agència d’assegurances, tenint un ampli catàleg de productes tant per l’empresa com a pels particulars.

L’assessoria disposa de col·laboracions externes d’advocats, enginyers, informàtics i d’altres empreses del sector, necessàries e imprescindibles pel tractament de totes les àrees que afecten al món empresarial.

Per dur a terme aquests serveis, disposem de suport tècnic, formatiu i informàtic que ens permet realitzar els serveis contractats amb l’eficàcia i celeritat requerida en tot moment.

L’aprenentatge en equip és el procés d’alinear i desenvolupar la capacitat de l’equip per crear els resultats desitjats pels seus integrants. Es construeix sobre la disciplina del desenvolupament d’una visió compartida. També es construeix amb mestratge personal.

Peter Senge

La creixent complexitat de les normes que regulen el món mercantil, fiscal, laboral, jurídic i d’auditoria comptable fan imprescindible l’especialització, la formació continuada i el treball en equip. Per aquest motiu l’empresa disposa d’un equip de treball amb una dilatada experiència en el sector.

Consolidació comptable i fiscal.

Per últim, destacar la publicació d’un dels socis fundadors de GAFIC, S.L.P. del llibre “Consolidación contable y fiscal. Operaciones entre empresas del grupo. Supuestos prácticos” de l’editorial Centre d’estudis Financers. Poden obtenir més informació en el link següent:

ConsolidacióComptableFiscal

Gafic AsesoriaCol·legi Oficial de Gestors Administratius de CatalunyaPublicaciones Empresariales