14 de February de 2019 By webmastergafic

Celebrem 10 anys amb Odoo

Aquest any celebrem 10 anys des que vam començar a fer servir la comptabilitat amb Odoo, l’ERP de programari lliure que usen més de 4 milions d’usuaris a tot el món, OpenERP ara anomenat Odoo. Seguim col·laborant més que mai, som partners oficials de Odoo, donem suport i assessorem a nous desenvolupaments, a la comunitat, vam fundar l’Associació Espanyola de Odoo, contribuïm amb OCA i el món Odoo en general.

És per això que realitzarem un obsequi a tots els usuaris de Odoo a Espanya, i anem a compartir el coneixement obtingut en aquests anys d’assessorament fiscal, comptable i laboral amb Odoo. El proper dia 4 de març de 2019 no et pots perdre aquesta formació de comptabilitat Odoo completament gratuïta presencial a les nostres oficines de Madrid.

Pots registrar AQUÍ i recorda que les places són limitades!
El programa de la formació serà el següent:
1.- Facturació
Comptabilitzarem factures de vendes des de comandes, crearem clients, productes i analitzarem els fluxos de vendes al detall.

2.- Compres i despeses
Comptabilitzarem factures de compres i despeses, creant productes i subcomptes comptables, així com comptabilització d’actius i les seves amortitzacions automàtiques.

3.- Cobraments i pagaments (N43)
Aprendrem a gestionar la tresoreria de l’empresa segons els seus venciments i com realitzar la conciliació bancària amb importació del norma 43

4.- Informes i configuració
Explicarem com crear actius i les seves amortitzacions, informes OCA, declaracions d’impostos AEAT i configuració bàsica de la comptabilitat

5.- Torn obert de paraules
És el teu moment, pregunta el que necessitis saber sobre la comptabilitat de Odoo, t’ajudarem a resoldre-ho!

 

T’esperem!

 

GAFIC, SLP

Comptabilitat i fiscalitat amb Odoo