Bonificacions autònoms 2018
15 de November de 2018 By webmastergafic

Bonificacions per autònoms 2018

Ets autònom i vols saber quines són les teves bonificacions per autònoms per aquest 2018? Llavors segueix llegint!

En aquest post trobaràs la informació que busques sobre com sol·licitar les bonificacions per a autònoms i descomptes en la quota de la seguretat social.

També coneixeràs a quines es poden acollir els treballadors autònoms. Entre les més conegudes hi ha la tarifa plana de 50 euros, la bonificació per a la conciliació o les reduccions de quota a què poden acollir-se els autònoms col·laboradors o dependents.

Si aquest és el teu cas, continua llegint l’article. Et pot interessar!

Com sol·licitar les bonificacions per a autònoms?

Per norma general, les bonificacions es dirigeixen a nous autònoms. La sol·licitud es tramita conjuntament amb el procés de alta com a autònom en la Seguretat Social.

Si teniu pensat de donar-vos d’alta com a autònom pròximament, consulteu amb el vostre assessor fiscal i comptable a Gafic si compleix els requisits per accedir a alguna de les bonificacions.

No oblidis que s’ha de sol·licitar juntament amb l’alta.

Tarifa plana de 50 € per a nous treballadors autònoms

La tarifa plana, en vigor desde 2013, és la bonificació estrella. Consisteix en una quota mensual de 50 euros a la Seguretat Social, consulteu amb un expert els requisits.

En la nova Llei de Reformes Urgents per al Treball Autònom, a partir de gener de 2018 s’ha ampliat el benefici de 6 a 12 mesos, encara que existeixen reduccions en la quota fins als 24 mesos.

Quines reduccións existeixen?

  • Reducció del 50% sobre la base mínima (260 € aprox.) Durant els 6 mesos següents
  • Reducció del 30% sobre la base mínima (260 € aprox) els 3 mesos següents
  • Bonificació del 30% sobre la base mínima (260 € aprox.) Els 3 mesos següents

A la Comunitat Autònoma de Madrid, els nous autònoms poden acollir-se al benefici de la tarifa plana de 50 € durant dos anys complets.

Aquells treballadors que cotitzen en dos règims diferents de la Seguretat Social podran gaudir d’una sèrie de bonificacions en la tarifa.

No dubtis en consultar amb el teu assessor per a més informació sobre les bonificacions per autònoms.